Странице

недеља, 21. децембар 2014.

The World Wars-Svetski Ratovi-Titlovano



Pre nego je istorija znala njihova imena oni su vodili vlastite bitke. U Prvom svetskom ratu svet ih je promenio. U Drugom svjetskom ratu oni su promenili svet.
Dva najveća i najrazornija sukoba u 20 veku, Prvi i Drugi setski rat, dogodila su se u razmaku tek malo većem od 20 godina. Brojni istoričari  tvrde da se nije radilo o dva odvojena rata nefo o jednom krvavom ratu koji je prvo zahvatio Evropu, a zatim se proširio na celi svet. Najveće ikone Drugog svjetskog rata našle su se u oba rata, često i na istom tlu - prvo u blatnim rovovima u Ypresu i na Somi, a zatim nakon mnogo godina u Bitci u Ardenima ili u invaziji na Normandiju. Prije negoli su postali divovi, ljudi poput Adolfa Hitlera, Georgea s. Patona i Winstona Churchilla bili su u pešadiji i vojnici bez čina. Ovo je priča o tri razorna desetljeća rata ispričana iz perspektive onih čiji su se pogledi na svijet oblikovali u rovovima, a koji su naposljetku doveli svjet do ivice katastrofe.

Došlo je do greške u postavljanju linkova pa je bivša 1,2,3,4 epizoda sada 3,4,5 i 6 ,a dodata je 1 i 2 epizoda.Izvinjavam se svima zbog nenamerne greške

- 1 Epizoda (391,5 MB)
http://ppl.ug/iGuMyoskMJM/ 
- 2 Epizoda (393,1 MB)
http://ppl.ug/aWgM6s_9O3Y/ 
- 3 Epizoda (449,2 MB)
- 4 Epizoda (449 MB)
- 5 Epizoda (449 MB)
- 6 Epizoda (439,3 MB)


Нема коментара: